Ommezwaai voor Chong: nieuw Manchester United-contract lonkt alsnog

Reacties

Tahith Chong leek lange tijd op weg naar de uitgang bij Manchester United, maar nu lonkt er alsnog een langer verblijf op Old Trafford. De twintigjarige aanvaller staat alsnog op het punt om zijn aflopende contract te verlengen.

Ommezwaai voor Chong: nieuw Manchester United-contract lonkt alsnog
© Pro Shots

Chong verruilde de jeugdopleiding van Feyenoord in 2016 voor die van The Red Devils, waar hij in januari 2019 voor het eerst mocht opdraven in het eerste elftal. Sindsdien speelde hij nog maar een handvol officiële wedstrijden en leek hij lange tijd op weg naar een nieuw avontuur. De clubleiding van Man United wilde hem dolgraag langer binden, maar Juventus en Internazionale aasden eveneens op zijn handtekening, terwijl ook Barcelona interesse toonde. 'Hij is op een punt gekomen dat hij voelt dat-ie zo niet meer verder komt. Dan is het tijd om verder te kijken', sprak zaakwaarnemer Erkan Alkan eerder nog.

De situatie is nu echter veranderd, want Chong zet binnen afzienbare tijd zijn krabbel onder een nieuwe, meerjarige verbintenis. Engelse media melden dat de aanvaller van Jong Oranje zo'n 30 duizend pond (ruim 34 duizend euro) per week zou gaan verdienen.

Chong denkt na over toekomst: 'Bespreek met familie wat het beste is'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.