Ommekeer op Old Trafford: vertrek Matic niet langer aan de orde

Reacties

In januari stond Nemanja Matic nog open voor een vertrek, maar de Servische middenvelder blijft Manchester United volgens Engelse media toch trouw. Dinsdag is de optie in zijn aflopende contract gelicht.

Ommekeer op Old Trafford: vertrek Matic niet langer aan de orde
© Pro Shots

Dat melden onder meer BBC en Sky Sports. Matic ligt nu tot medio 2021 vast en gaat met de club nog in gesprek over een nieuwe verbintenis. Daardoor ligt zijn toekomst toch weer op Old Trafford. Dat terwijl een vertrek in de maak leek, doordat de voormalig speler van onder meer Chelsea, Vitesse en Benfica in de eerste seizoenshelft zijn basisplaats was kwijtgeraakt onder manager Ole Gunnar Solskjaer.

Matic werd tijdens de winterse transferperiode daardoor nog gelinkt aan het Internazionale van Antonio Conte, met wie hij succesvol samenwerkte bij Chelsea. De 31-jarige linkspoot knokte zich rond de jaarwisseling echter terug in de basis bij United door de blessures van Paul Pogba en Scott McTominay en scoorde eind januari nog tegen Manchester City in de halve finale van het League Cup-toernooi.

Coronavirus
Het zorgt nu dus voor een ommekeer op Old Trafford. Aan voetballen komen Matic en zijn ploeggenoten voorlopig niet toe. Manchester United heeft wegens de uitbraak van het coronavirus de trainingen van de eerste selectie geschrapt in lijn met de maatregelen van de Britse regering, om de uitbraak van het coronavirus te controleren. Vandaag zou de club de training eigenlijk hervatten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.