Ogen zijn gericht op Mbappé: kan hij zijn grote PSG-missie voltooien?

ADVERTORIAL - Het winnen van de Champions League zou voor Kylian Mbappé de kers op de taart zijn in zijn laatste seizoen bij Paris Saint-Germain. Barcelona vormt in de kwartfinale de volgende horde. Unibet biedt een speciale quotering aan voor een goal van de 25-jarige sterspeler!

Ogen zijn gericht op Mbappé: kan hij zijn grote PSG-missie voltooien?
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 3
Barcelona
Barcelona

Mbappé heeft een aflopend contract in het Parc des Princes en is na zeven seizoenen in het shirt van PSG toe aan een nieuwe uitdaging. Hij won met de koploper van Frankrijk bijna alles wat er te winnen valt. Zo werd Mbappé met de Parijzenaren al vijf keer kampioen en kroonde hij zich in de voorbije vijf seizoenen telkens tot topscorer van de Ligue 1. Wat ontbreekt, is groot Europees succes. Een paar keer was Mbappé met PSG al dichtbij. Zo werd in het seizoen 2019/20 in de Champions League-finale verloren van Bayern München. Een seizoen later was de halve finale het eindstation.

De huidige Champions League-campagne verliep tot nu toe niet onaardig bij PSG. Een moeilijke poule met Borussia Dortmund, Newcastle United en AC Milan als tegenstanders werd overleefd en in de achtste finale werd Real Sociedad geklopt. Tegen de Basken liet Mbappé zien er in de knock-outfase een schepje bovenop te kunnen doen. In de twee duels met Sociedad maakte Mbappé drie van de vier goals van PSG. Dit seizoen staat de teller alweer op 39 goals na veertig optredens voor zijn club.

Unibet speelt met een speciale quotering in op de glansrijke cijfers van de blikvanger. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering voor Kylian Mbappé scoort tegen Barcelona verhoogd naar 2.50. Deze odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Paris Saint-Germain - Barcelona
Weddenschap: Kylian Mbappé scoort
Odd: 2.50

De maximale inzet bij de Uniboost Uitblinker is 15 euro.

PSG tegen Barcelona is ook een confrontatie tussen twee coaches die elkaar goed kennen. In het laatste seizoen van Xavi als speler in Camp Nou was Luis Enrique de trainer van Barça. Ontmoetingen tussen de clubs leverden in de voorbije jaren vaak spektakel op. Zo won Barcelona in maart 2017 in eigen huis met 6-1 van PSG en pakte PSG in februari 2021 juist met klinkende cijfers de winst bij Barcelona (1-4).

Geniet met extra spanning van deze topwedstrijd in de Champions League door mee te spelen bij Unibet! Bekijk hier het volledige aanbod.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's