Oerkreet in verkeerde vak: boze blikken naar uitbundig juichende Brit

Reacties

Voetbal is emotie. Zeker op de tribunes kan een magisch moment soms voor betoverende blijdschap zorgen. In Engeland vergat een supporter zondag echter even dat hij tussen de fans van de tegenstander zat.

Oerkreet in verkeerde vak: boze blikken naar uitbundig juichende Brit
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Manchester City
Manchester City
3 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur pakte in extremis een puntje op bezoek bij Manchester City. Dat gebeurde na een kraker van het allerhoogste niveau. Een fan in het Etihad Stadium liet zich echter even gaan, nadat zijn ploeg brutaal scoorde tegen The Citizens.

Een oerkreet is te horen, op het moment dat Spurs toeslaat in Manchester. Verwonderlijk kijken tientallen supporters van de thuisploeg naar achteren, om te zien hoe het kan dat een Britse supporter in het verkeerde vak is beland. De juichende Spurs-fan is snel stil en komt er met een paar boze blikken van af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.