Odgaard op weg naar de uitgang bij AZ, dat aan Zeefuik trekt

Reacties

Jens Odgaard is op weg naar de uitgang bij AZ. De Deen vertrekt zeer waarschijnlijk naar het Italiaanse Bologna. Ondertussen doet AZ er alles aan om Lequincio Zeefuik nu al op te halen bij FC Volendam.

Odgaard op weg naar de uitgang bij AZ, dat aan Zeefuik trekt
© Pro Shots

AZ en Bologna zijn in vergaande onderhandelingen over een huur plus optie tot koop voor Odgaard. In potentie kan de transfersom voor de Alkmaarders uitvallen op vijf miljoen euro. De 24-jarige Odgaard, die graag wil overstappen naar Bologna, zal spoedig medisch worden gekeurd.

Odgaard maakte anderhalf jaar geleden de overstap van Sassuolo naar AZ. Daarvoor had de aanvaller al op huurbasis voor RKC Waalwijk gespeeld. In Alkmaarse dienst kwam hij tot dusver tot veertien doelpunten in 71 wedstrijden. 

Zeefuik
Het lijkt erop dat AZ Lequincio Zeefuik nu alsnog in de winterstop gaat ophalen. De negentienjarige spits van FC Volendam zou de overstap eigenlijk pas in de zomer maken, maar er wordt nu gesproken over een wintertransfer. In dat geval zou Volendam nog iets aan de transfer overhouden, omdat Zeefuik een aflopend contract heeft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.