Oar wil niet voor niets weg bij FC Utrecht

Reacties

FC Utrecht voorziet een vertrek van Tommy Oar. De 22-jarige aanvaller speelt op het WK met Australië tegen Nederland, Chili en Spanje.

Oar wil niet voor niets weg bij FC Utrecht

FC Utrecht kijkt hoopvol uit naar de optredens van de linksbenige vleugelflitser. 'Het WK is een geweldig podium voor Tommy om zijn kwaliteiten te laten zien', aldus algemeen directeur Wilco van Schaik tegenover Voetbal International.

Omdat zijn verbintenis volgend jaar afloopt, zal de club hopen op een transfer in de komende zomer. 'Dat is geen noodzaak, want Tommy heeft ons laten weten dat hij de club sowieso niet transfervrij zal verlaten. Mocht het nu niet tot een transfer komen, dan zullen we in gesprek gaan om zijn contract open te breken. Het siert Tommy dat hij niet gratis de deur uit wil lopen.'

Eerder raakte FC Utrecht Steve De Ridder al kwijt aan FC Kopenhagen, terwijl Dave Bulthuis dicht bij een transfer naar 1. FC Nürnberg is.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.