Nu 50x je inzet voor zege van PSV op Vitesse!

ADVERTORIAL - Voor eigen publiek kan PSV zaterdag een volgende stap richting de landstitel zetten. Hekkensluiter Vitesse moet het volgende slachtoffer van de dadendrang van de Eredivisie-koploper worden. Unibet biedt bij deze wedstrijd een fraaie welkomstactie aan!

Nu 50x je inzet voor zege van PSV op Vitesse!
© Pro Shots
PSV
PSV
6 - 0
Vitesse
Vitesse

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van PSV. Hoe hoog die verhoging is? De reguliere odd voor een zege van de Eindhovenaren is ongeveer 1.08. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de PSV boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op PSV wint en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

PSV verloor in dit Eredivisie-seizoen nog niet in eigen huis. Titelkandidaat nummer één pakte 40 punten in de 14 wedstrijden die het in eigen huis speelde. Het doelsaldo bij die reeks spreekt ook tot de verbeelding: 41 goals voor en slechts 8 tegen. PSV heeft in eigen huis in de competitie dus gemiddeld bijna 3 keer per wedstrijd gescoord.

De aanvalsmachine van Peter Bosz was vorig weekend alweer op stoom, een week na de eerste Eredivisie-nederlaag van het seizoen bij NEC. AZ werd in Eindhoven met 5-1 aan de kant geschoven. Bosz zag bij het overtuigende optreden van zijn team de ruimte om Jesper Uneken (19) zijn debuut te gunnen en de jongeling was enkele minuten na zijn entree al trefzeker. Het paste bij de bijna perfecte avond voor PSV, waar de hunkering naar het kampioenschap voelbaar is.

Het contrast met de situatie van Vitesse kan bijna niet groter zijn. Degradatie kwam vorig weekend voor de Arnhemmers weer een stuk dichterbij door een nederlaag tegen rivaal NEC (0-3). Onder meer het aanvalsspel laat te wensen over. Vitesse scoorde in de eerste 29 speelrondes slechts 22 keer en is daarmee de Eredivisie-ploeg met het minste aantal doelpunten.

Zie jij PSV overtuigend winnen van Vitesse? Dan is deze welkomstactie (24+) van Unibet een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's