Nottingham Forest toont interesse in Sangaré

Reacties

Nottingham Forest is in de markt voor Ibrahim Sangaré. Van een uitgebracht bod door de nummer zestien van het afgelopen Premier League-seizoen is echter nog geen sprake.

Nottingham Forest toont interesse in Sangaré
© Pro Shots

The Athletic meldde woensdagavond dat Nottingham Forest zich met een voorstel had gemeld bij PSV. Zover is het nog niet, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat dit wel zal gaan gebeuren.

Nottingham Forest is al een tijdje gecharmeerd van Sangaré en had vorig jaar, na de promotie naar het hoogste niveau in Engeland, ook al belangstelling. Een transfer bleek toen echter niet haalbaar en Sangaré verlengde uiteindelijk zijn contract bij PSV, tot medio 2027.

PSV is bereid om Sangaré deze zomer te laten gaan, mocht daar het juiste bedrag tegenover staan. De vraagprijs van de Eindhovenaren is niet bekend. Naast Nottingham Forest zijn er meer clubs uit Europese topcompetities met interesse in de Ivoriaans international. 

De 25-jarige Sangaré heeft er drie jaar bij PSV op zitten. Hij speelde tot dusver 133 wedstrijden voor de club, waarmee hij twee KNVB-bekers en twee Johan Cruijff Schalen won.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.