NOS gooit format Studio Sport Eredivisie op de schop

Reacties

De NOS heeft veranderingen aangekondigd in het samenvattingenprogramma van de Eredivisie-wedstrijden. Studio Sport Eredivisie bestaat vanaf komende zondag 19.00 uur niet alleen meer uit samenvattingen en reacties, maar ook uit analyses van Leonne Stentler.

NOS gooit format Studio Sport Eredivisie op de schop

Sinds 1959 zijn de Eredivisie-samenvattingen op zondagavond te zijn bij de NOS. Vanaf heden zal dat er net iets anders uitzien. De NOS kondigde aan met een nieuw format te gaan werken. 'Ook hier staan de samenvattingen centraal. Extra is dat de kijker meer inzicht krijgt in bepaalde spelsituaties of andere gebeurtenissen bij een wedstrijd. Leonne Stentler voorziet de samenvattingen van analyses.'

'Ze licht een speler uit, kiest het doelpunt van het weekend, analyseert een spelsituatie of reageert op een interview, een VAR-moment of andere opvallende zaken. Korte intermezzo's om de uitzending voor de kijker nog interessanter te maken.' Gert van 't Hof presenteert de uitzendingen.

Stentler is al langer actief als analist bij de NOS. Ze is een van de vaste gezichten bij het programma Eredivisie op Vrijdag en schuift regelmatig aan bij Studio Voetbal. In het verleden was ze profvoetbalster bij ADO Den Haag, Ajax en het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.