Norwich City verpest rentree Sturridge

Reacties

Liverpool heeft de terugkeer van Daniel Sturridge niet kunnen opluisteren met een overwinning. Norwich City bleef verrassend overeind op Anfield (1-1).

Norwich City verpest rentree Sturridge

Sturridge maakte zondag na vijf maanden blessureleed zijn rentree voor Liverpool. 'Hij heeft nog niet de wedstrijdsnelheid te pakken, maar het is belangrijk hem weer op het veld te hebben', zei manager Brendan Rodgers over de rentree van de spits, die verlost is van zijn heupproblemen.

Liverpool kon een impuls ook goed gebruiken om een eind te maken aan een serie teleurstellende resultaten. Sinds de 1-0 zege op Bournemouth van half augustus haalden The Reds in de Premier League slechts één punt uit drie duels.

Maar tegen Norwich City kon Sturridge het verschil niet maken in het uur dat hem was gegeven. Kort na rust brak een andere spits de ban. Danny Ings was net ingebracht als vervanger van Christian Benteke, toen hij op aangeven van Alberto Moreno de score opende. De 23-jarige aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van degradant Burnley, werd daarmee de vierhonderdste doelpuntenmaker in de historie van Liverpool.

De treffer gaf Liverpool vertrouwen. Maar na de eerste corner van Norwich City sloeg de stemming weer om. Russell Martin was met een schitterende goal verantwoordelijk voor de 1-1. De aanvoerder controleerde de bal en passeerde doelman Simon Mignolet met een lobje. Ondanks een offensief van de thuisploeg was het genoeg voor een punt.

Door het resultaat op Anfield staat Norwich City elfde in de Premier League, twee plaatsen boven Liverpool.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.