Nooit was een Barcelona-preses zo positief na een Clásico-verlies

Reacties

Er is een periode geweest waarin de voorzitter van Barcelona een week de straat niet op durfde na een nederlaag tegen Real Madrid. Die tijden zijn voltooid en verleden.

Nooit was een Barcelona-preses zo positief na een Clásico-verlies
© Pro Shots

De Catalanen delen donderdagochtend beelden van preses Joan Laporta die de spelersgroep toespreekt na het 2-3 verlies tegen De Koninklijke van woensdag in de halve finale van de strijd om de Super Cup.

'We zijn heel trots, alle culés zijn trots om Barcelona-fan te zijn', laat Laporta weten aan de spelersgroep. 'Nu meer dan ooit.' De bestuurder vertelt dat hij kort na de wedstrijd veel positieve berichten heeft gekregen. 'Jullie hebben een stap gezet en je talent laten zien. Jullie waren dapper en we kunnen trots zijn. Bedankt, allen. We waren er bijna. Dit is het pad, trainer, staf, allemaal erg goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Laporta vindt dat de spelers door het resultaat heen moeten kijken. 'Jullie liepen de zege nu net mis, maar ik weet zeker dat die overwinning er komt als we zo doorgaan.'

Barcelona komt woensdag pas weer in actie, op bezoek bij Athletic Bilbao in de strijd om de Copa del Rey. Een andere test in de nabije toekomst is de confrontatie met kampioen Atlético Madrid op 6 februari in Camp Nou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.