Noodlijdend VVV-Venlo raakt zijn eerste keeper kwijt

Reacties

Voor VVV-Venlo dreigt het een vervelend seizoen te gaan worden. De Limburgers hebben te maken met serieuze geldproblemen en zijn woensdag weer een belangrijke basiskracht kwijtgeraakt.

Noodlijdend VVV-Venlo raakt zijn eerste keeper kwijt
© Pro Shots

Eerste doelman Ennio van der Gouw vervolgt zijn loopbaan bij het Belgische Zulte Waregem. De 23-jarige keeper speelde slechts één jaar bij VVV, dat Van der Gouw vorig jaar oppikte uit de opleiding van FC Twente. De Limburgers ontvangen een transfersom voor de doelman.

Dat is niet zo in het geval van Brian Koglin. De 26-jarige verdediger uit Duitsland was in het afgelopen seizoen een vaste basisspeler in team van Rick Kruys, maar tekende geen nieuw contract in De Koel. Hij heeft nu transfervrij de overstap gemaakt naar Roda JC Kerkrade.

Zo is het weer geen mooie dag voor de supporters van VVV. De ploeg van Kruys haalde in het afgelopen seizoen nog de halve finale van de play-offs en VVV had plannen om dit seizoen door te pakken. Door geldproblemen zijn die plannen echter van tafel geschoven. 

Bij VVV zit algemeen directeur Marco Bogers ziek thuis, terwijl technisch manager Willem Janssen besloot om de club na een jaar alweer te verlaten. Scout Stan Valckx is na jaren trouwe dienst ook weg. De aanvoerder van vorig seizoen, Sven Braken, verbond zich eerder al aan het Belgische KMSK Deinze.

Lees op VI PRO meer over de financiële problemen bij VVV-Venlo:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.