Nog een domper voor Ajax: pechvogel Kaplan valt uit met blessure

Reacties

Ahmetcan Kaplan is donderdagavond zes minuten voor rust geblesseerd uitgevallen in het Conference League-duel van Ajax met Aston Villa. Dat is extra zuur in de wetenschap dat de Turkse verdediger na lang blessureleed eindelijk aan spelen toekwam.

Nog een domper voor Ajax: pechvogel Kaplan valt uit met blessure
© Pro Shots
Aston Villa
Aston Villa
4 - 0
Ajax
Ajax

Kaplan kwam in de zomer van 2022 voor bijna tien miljoen euro over van Trabzonspor, maar moest door een zware knieblessure anderhalf jaar wachten op zijn debuut voor Ajax. Dat volgde pas onlangs, als invaller in het competitieduel met AZ (2-0).

In zijn eerste optredens voor Ajax maakte Kaplan direct indruk, waardoor hij inmiddels een zekerheid is in de achterhoede. In zijn vijfde wedstrijden sloeg het noodlot echter toe en moest de 21-jarige Turk naar de kant met een hamstringblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trainer John van 't Schip maakte van de noodsituatie gebruik door met Chuba Akpom een extra aanvaller in het veld te brengen om iets te doen aan de 1-0 achterstand, opgelopen door een goal van de eveneens geblesseerd uitgevallen Ollie Watkins.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer A. Kaplan
Meer over A. Kaplan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.