Nieuwe zorg voor geplaagde Ten Hag na uitvallen Onana

Reacties

Erik ten Hag heeft er een zorg bij. De manager zag doelman André Onana geblesseerd uitvallen bij Kameroen. De doelman is mogelijk een tijdje uit de roulatie.

Nieuwe zorg voor geplaagde Ten Hag na uitvallen Onana
Everton
Everton
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Volgens The Athletic is het allesbehalve zeker dat Onana in het Premier League-duel met Everton van de partij is. De goalie, die afgelopen zomer overkwam van Internazionale, haakte af bij Kameroen om snel terug te keren bij Manchester United. In Engeland wordt de oud-Ajacied medisch nagekeken.

Onana kampt met een blessure aan zijn bekken. Daardoor is hij een twijfelgeval voor het duel met Everton. Ook de cruciale Champions League-ontmoeting met Galatasaray staat op de tocht.

Mocht Ten Hag geen beroep kunnen doen op Onana, dan is het de beurt aan Altay Bayındır. De Turk kwam afgelopen zomer over van Fenerbahçe en moet zijn debuut nog maken. Goodison Park is mogelijk het podium voor dat moment.

Voor Ten Hag stapelen de zorgen zich ondertussen op. Behalve Onana mist hij namelijk nog een groot aantal spelers. Zo zijn Christian Eriksen, Casemiro, Rasmus Højlund, Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka, Jonny Evans, Luke Shaw en Lisandro Martínez allemaal uitgeschakeld.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.