Nieuwe uitdaging in KKD voor Veerman: 'Bewezen op verschillende niveaus'

Reacties

ADO Den Haag is dolblij dat het de selectie heeft kunnen versterken met Henk Veerman. De spits komt op huurbasis over van FC Volendam.

Nieuwe uitdaging in KKD voor Veerman: 'Bewezen op verschillende niveaus'

Veerman was bij Volendam op een zijspoor beland en stond daarom open voor een transfer. Het is ADO dat de slag gewonnen heeft. 'Ik ben enthousiast om bij ADO Den Haag te spelen en kijk uit naar de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt. Ik zal mijn uiterste best doen om de club en de supporters trots te maken met mijn prestaties op het veld', zegt hij via de ADO-kanalen. 

'Henk is een zeer getalenteerde spits die zijn kwaliteiten al heeft bewezen op verschillende niveaus', aldus technisch directeur Joris Mathijsen. 'Hij is groot, sterk en heeft scorend vermogen. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan ons team en dat hij onze voorhoede zal versterken. ADO Den Haag heet Henk van harte welkom bij de club en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.