Nieuwe teleurstelling voor Van de Beek: het wachten duurt voort in de Premier League

Reacties

Donny van de Beek is door Ole Gunnar Solskjaer gepasseerd voor de uitwedstrijd tegen Everton. De Manchester United-manager geeft bij het Premier League-duel de voorkeur aan Scott McTominay en Fred.

Nieuwe teleurstelling voor Van de Beek: het wachten duurt voort in de Premier League
© Pro Shots
Everton
Everton
1 - 3
Manchester United
Manchester United

McTominay en Fred zijn op het middenvelders de spelers die voor controle moeten zorgen achter nummer 10 Bruno Fernandes. Paul Pogba zit net als Van de Beek op de bank bij Manchester United, dat 4-2-3-1 speelt met Marcus Rashford en Juan Mata als buitenspelers en Anthony Martial in de punt van de aanval.

Van de Beek kreeg woensdagavond in de Champions League nog de kans om zich te laten zien als een van de twee controlende middenvelders. De ex-Ajacied stelde teleur in de uitwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir en werd na iets meer dan een uur gewisseld. United zakte als geheel door het ijs en verloor met 2-1 van de Turkse topclub.

In de Premier League is het voor Van de Beek na acht speelrondes nog altijd wachten op zijn eerste basisplaats. Wel valt de zomeraankoop vaak in. United staat voor een zware klus zaterdagmiddag, want bij Everton is het vertrouwen groot na de sterke seizoenstart. Everton staat vijfde, terwijl United als nummer vijftien van Engeland aan het duel op Goodison Park begint.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.