Nieuwe kans bij Manchester City gloort voor Angeliño

Reacties

Oleksandr Zinchenko is de volgende verdediger van Manchester City die in de ziekenboeg is beland. De knieoperatie die de Oekraïner heeft ondergaan biedt mogelijk een nieuwe kans voor Angeliño.

Nieuwe kans bij Manchester City gloort voor Angeliño

City kocht Angeliño afgelopen zomer terug van PSV, maar de Spanjaard heeft nog niet veel gespeeld in dit seizoen. Hij mocht in de Premier League alleen een helft meedoen in de ruime overwinning op Watford (8-0) en zat in twee van de drie groepswedstrijden van City in de Champions League niet eens bij de wedstrijdselectie. Bij de 2-0 zege op Dinamo Zagreb bleef hij negentig minuten langs de kant.

Guardiola geeft op de linksbackpositie de voorkeur aan Benjamin Mendy of Zinchenko. Laatstgenoemde deed in zeven van de negen competitiewedstrijden van City mee, maar lijkt nu voorlopig niet inzetbaar te zijn. De Oekraïner is in Spanje geopereerd aan zijn knie. De ernst van de blessure en de duur van de revalidatieperiode die Zinchenko staat te wachten zijn nog niet bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De afwezigheid van Zinchenko betekent een tegenvaller voor Guardiola, die Aymeric Laporte voorlopig ook nog niet kan inzetten. In zijn afwezigheid speelde middenvelder Rodri in de laatste twee duels van City centraal achterin. Rodri liep tegen Atalanta Bergamo echter een hamstringblessure op en is een vraagteken voor het duel met Aston Villa van zaterdag.

Manchester City
Manchester City
3 - 0
Aston Villa
Aston Villa
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer O. Zinchenko
Meer over O. Zinchenko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.