Nieuwe dreun voor Ledezma: middenvelder 'voorlopig' afwezig bij PSV

Reacties

PSV moet het 'voorlopig' stellen zonder Richard Ledezma, zo meldt de club via de officiële kanalen. Bij nader onderzoek in het ziekenhuis is bij de middenvelder letsel aan zijn enkel geconstateerd. PSV doet geen uitspraken over de exacte duur van de absentie.

Nieuwe dreun voor Ledezma: middenvelder 'voorlopig' afwezig bij PSV
© Pro Shots

Ledezma liep het letsel zaterdag op tijdens het competitieduel met Go Ahead Eagles na een forse charge van Mats Deijl. De back van Go Ahead baalde van de situatie en zocht Ledezma op in de kleedkamer van PSV om te kijken hoe het ging met hem. 'Toen hij naar onze kleedkamer kwam, werd Ledezma behandeld', zei PSV-trainer Ruud van Nistelrooij daarover. 'Hij vroeg hoe het ging en hij gaf toe dat het een rode kaart was. Dat getuigt van sportsmanship en realisme.'

Ledezma hoopte aanvankelijk de wedstrijd te kunnen vervolgen. Dat bleek echter niet mogelijk: hij ging al snel weer naar de grond en liet zich vervangen door Joey Veerman. De nieuwe blessure is een grote klap voor de 21-jarige Amerikaan, die tussen december 2020 en december 2021 al een jaar buitenspel stond door een gescheurde voorste kruisband.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.