Nieuwe domper voor Brobbey: spits valt na 25 minuten uit

Reacties

Brian Brobbey komt bij RB Leipzig amper aan spelen toe, maar bij Jong Oranje mocht hij vrijdag wel in de basis beginnen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland. De aanvaller moest het veld echter al na 25 minuten verlaten.

Nieuwe domper voor Brobbey: spits valt na 25 minuten uit
© Pro Shots

De negentienjarige Brobbey raakte na 25 minuten geblesseerd. Myron Boadu maakte zich gauw klaar om in te vallen, maar stond nog niet binnen de lijnen of Jong Zwitserland opende de score. Noah Okafor kopte na voorbereidend werk van Dan Ndoye de 1-0 binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Brobbey maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar RB Leipzig en speelde tot dusverre zes wedstrijden voor de Duitsers, met een totaal van 89 speelminuten. In het met 6-0 gewonnen competitieduel met Hertha BSC was Brobbey in september goed voor een assist.

Het door Erwin van de Looi getrainde Jong Oranje won de eerste wedstrijd in de kwalificatiereeks voor het EK van 2023 in Georgië en Roemenië. De beloften van Moldavië werden begin september met 3-0 verslagen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.