Nieuwe corona-besmettingen in spelersgroep AZ

Reacties

Twee dagen voor het Europa League-duel met Napoli zijn er meer besmettingen met het coronavirus in de spelersgroep van AZ geconstateerd. De exacte omvang van de uitbraak is nog onduidelijk.

Nieuwe corona-besmettingen in spelersgroep AZ
© Pro Shots
Napoli
Napoli
0 - 1
AZ
AZ

De Alkmaarders laten dinsdag in een update weten dat er nog een inventarisatie gaande is naar de grootte van de uitbraak in de selectie. De club staat in nauw overleg met de GGD, de KNVB en de UEFA. Vrijdag werden er al negen corona-besmettingen geconstateerd, waarvan vier in de spelersgroep.

Dat het coronavirus zich nu verder heeft verspreid binnen de ploeg van trainer Arne Slot, betekent slecht nieuws richting de start van de Europa League-groepsfase tegen Napoli. Vanuit Napels kwamen opmerkelijk genoeg al geluiden om die wedstrijd komende donderdag niet door te laten gaan.

AZ speelde afgelopen zaterdag ondanks de positieve resultaten van een dag eerder nog gewoon tegen VVV-Venlo in de Eredivisie (2-2) en morste voor de vierde keer op rij punten. Of de nieuwe positieve tests gevolgen hebben voor het spelen van wedstrijden, zal moeten blijken. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.