Nieuwe bondscoach Spanje laat na Ramos ook Alba links liggen

Reacties

Luis de la Fuente, de nieuwe bondscoach van Spanje, had al laten weten dat hij geen prijs stelde op de diensten van Sergio Ramos voor zijn eerste interlandweek bij de ploeg van de rode furie. Nu hij zijn selectie bekend heeft gemaakt, is duidelijk dat ook Jordi Alba zich niet hoeft te melden.

Nieuwe bondscoach Spanje laat na Ramos ook Alba links liggen
© Pro Shots

Het accent in de selectie ligt op spelers die in La Liga voetballen. Sevilla-speler Bryan Gil heeft bijvoorbeeld een oproep, terwijl ook David García van Osasuna voor het eerst mag komen opdagen. Dat geldt ook voor Joselu, de spits van Espanyol. Kepa Arrizabalaga is er ook weer eens bij, dat heeft ook te maken met de blessure bij Unaí Simon, die onder de vorige bondscoach Luis Enrique eerste keus was onder de lat.

Het is voor de 26 uitverkorenen verzamelen geblazen in Málaga, waar ze een paar dagen de tijd hebben om te bedenken hoe ze de monsterlijke doelpuntenhonger van Erling Haaland kunnen temmen, want hij komt zaterdag met nog tien andere Noren naar de Zuid-Spaanse stad. Enkele dagen later wacht opnieuw een potentieel lastig potje: op een afgeladen en kolkend Hampden Park is Schotland de tweede opponent in de EK-kwalificatiecyclus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.