Nieuwe aflevering Hertha-soap: ultimatum na vermeende spionage

Reacties

Na tijden van rumoer op bestuurlijk vlak was de rust bij Hertha BSC wedergekeerd. Leek, want aan die rust is met een klap een einde gekomen met een ultimatum na vermeende spionage.

Nieuwe aflevering Hertha-soap: ultimatum na vermeende spionage
© Pro Shots

De entree van Lars Windhorst met zijn miljoenen had geleid tot een machtsstrijd bij De Oude Dame. Uiteindelijk leidde dat tot het vertrek van clubpresident Werner Gegenbauer, die na veertien jaar afscheid nam van zijn voorname positie bij de Berlijnse club

Aan dat vertrek kleven echter de nodige kanttekeningen, zo is nu duidelijk geworden. Windhorst heeft volgens Financial Times namelijk gebruik gemaakt van een privédetective om belastend materiaal te vinden over Gegenbauer om die te dwingen te vertrekken. Dat blijkt uit een rechtszaak van het detectivebureau tegen Windhorst, die de beloofde miljoenen voor de bewezen diensten niet heeft betaald.

Windhorst heeft het verhaal via zijn woordvoerder als onzin afgedaan. Volgens BILD is de leiding van Hertha BSC minder overtuigd van de onschuld van de investeerder. De club heeft volgens de Duitse krant Windhorst een ultimatum gesteld; voor maandag moet hij met bewijzen komen om zijn onschuld te onderstrepen. Kortom, de soap is nog niet ten einde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.