Nieuwe 3D-defensie Juve in aantocht: De Ligt is er klaar voor

Reacties

Het seizoen voor Matthijs de Ligt kan eindelijk gaan beginnen. De Oranje-international is klaar voor zijn comeback.

Nieuwe 3D-defensie Juve in aantocht: De Ligt is er klaar voor
© Pro Shots
Juventus
Juventus
2 - 0
Cagliari
Cagliari

De Ligt heeft dit seizoen alleen nog maar moeten toekijken bij Juventus. De verdediger onderging in augustus een operatie om verlost te worden van aanhoudende schouderklachten.

De laatste weken liet De Ligt zich wel al zien op het trainingsveld, maar trainer Andrea Pirlo trapte op de rem. 'Jammer genoeg moet hij nog enkele weken wachten', zei de coach eind oktober na speculaties over een rentree van De Ligt na defensieve zorgen door blessures. Het wachten is nu waarschijnlijk ten einde. De Ligt is op Instagram duidelijk: 'Ready'.

Door de absentie van Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini heeft het er de schijn van dat zaterdag een nieuwe driemansdefensie aan de aftrap komt voor Juventus, die in Italië al is omgedoopt tot 3D: Demiral, De Ligt, Danilo.

Pirlo kan zaterdag waarschijnlijk ook een beroep doen op Federico Chiesa en Paulo Dybala. De twee aanvallers misten door fysieke problemen de interlands van hun landen, maar lieten donderdag hun gezicht zien op de training.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.