Nieuw Premier League-avontuur voor Danjuma: Everton wint de strijd

Reacties

Arnaut Danjuma vervolgt zijn loopbaan bij Everton. De 26-jarige Oranje-international wordt door de Premier League-club op huurbasis overgenomen van Villarreal, zo is bevestigd tegenover VI.

Nieuw Premier League-avontuur voor Danjuma: Everton wint de strijd
© Pro Shots

Danjuma had verschillende opties, waaronder AC Milan. Hij heeft Everton echter boven de nummer vier van de Serie A verkozen. De kans om belangrijk te worden in de Premier League is een belangrijke drijfveer voor de linksbuiten. In zijn eerste periode in de Premier League bij AFC Bournemouth had Danjuma te maken met veel blessureleed. In de tweede helft van vorig seizoen moest hij het als huurling bij Tottenham Hotspur veelal doen met invalbeurten.

Bij Everton gaat Danjuma samenwerken met Sean Dyche. De voormalige manager van Burnley was vorig seizoen voor Everton de redder in nood toen degradatie angstvallig dichtbij kwam. Dyche moet in zijn eerste volledige seizoen bij Everton voor stabiliteit zorgen en daar hoopt Danjuma van te profiteren.

Via Everton hoopt de zesvoudig international een terugkeer bij Oranje te verdienen. Ronald Koeman liet Danjuma in oktober 2018 debuteren bij Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.