Nietsontziende kritiek op Navas na flater in bekerduel Real

Reacties

Zinedine Zidane sprong dinsdagavond na het duel met Fuenlabrada in het Copa del Rey-toernooi in de bres voor Keylor Navas, die geen grootse indruk maakte bij de 0-1 van de bezoekers.

Nietsontziende kritiek op Navas na flater in bekerduel Real

De Costa Ricaan, die na ruim een maand blessureleed zijn rentree vierde in het doel van Real Madrid, had geen antwoord op een inzet van Luis Milla, hoewel het schot recht op hem af kwam. Uiteindelijk redde een B-team van De Koninklijke zijn hachje door met 2-2 gelijk te spelen na de 0-2 overwinning in het heenduel.

'Ik zag een goede Keylor', zei Zidane na afloop. 'Hij is heel belangrijk voor het team, ik denk niet dat hij heel veel aan die treffer kon doen.' De Madrileense kranten houden daar een iets andere mening op na. 'De keepers zijn een drama', kopt AS bijvoorbeeld, dat ook niet erg te spreken is over de recente optredens van Kiko Casilla. Marca is al even nietsontziend: 'Het gebeurt Real Madrid in elke wedstrijd: een schot op doel is een tegengoal.'

Ongetwijfeld zal in januari, de maand van de winterse transferwindow, weer de discussie op gang komen of Real Madrid een keeper van naam en faam moet aantrekken. Volgens Marca staat het al vast dat Kepa Arrizabalaga op termijn zal neerstrijken in Bernabéu. De 23-jarige Arrizabalaga, voetbalnaam Kepa, staat nu nog onder de lat bij Athletic de Bilbao.

Zidane ziet het 2-2 gelijkspel tegen derdedivisionist Fuenlabrada niet als een blamage. De Fransman zette veel jeugdspelers in en gebruikte het treffen om spelers hun rentree te laten maken - naast Navas gold dat voor Gareth Bale en Mateo Kovacic. 'Ik ben heel blij voor hen. Heel makkelijk ging het niet, omdat sommige spelers nog nooit eerder hadden samengespeeld. Fuenlabrada speelde bovendien veel beter dan een team van het derde niveau.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.