Neymar ziet op tegen herstel en doet beroep op familie en vrienden

Reacties

Neymar zit stuk na zijn nieuwe blessure. De Braziliaanse aanvaller scheurde dinsdagnacht tegen Uruguay zijn voorste kruisband en moet voor de tweede keer dit jaar onder het mes. 

Neymar ziet op tegen herstel en doet beroep op familie en vrienden
Uruguay
Uruguay
2 - 0
Brazilië
Brazilië

Het noodlot sloeg toe tijdens het WK-kwalificatieduel met Uruguay, dat Brazilië tot overmaat van ramp met 2-0 verloor. Neymar ging in tranen van het veld. Woensdag bevestigde zijn werkgever Al-Hilal het slechte nieuws. 'Het is een heel triest moment. Het ergste', schrijft Neymar op Instagram. 'Ik weet dat ik sterk ben, maar dit keer heb ik mijn familie en vrienden nog meer nodig.'

Voor Neymar is het de tweede zware blessure van dit kalenderjaar. In februari moest de toenmalig speler van Paris Saint-Germain worden geopereerd aan zijn enkel. 'Het is niet makkelijk om dat opnieuw te ondergaan. Stel je voor dat je dat vier maanden na je herstel allemaal weer moet doormaken', baalt Neymar. 'Maar ik heb vertrouwen. Heel veel.'

Revalidatietraject
Feit is dat Neymar maandenlang aan de kant staat en een volgend revalidatietraject wacht. Gevreesd wordt dat de 31-jarige aanvaller dit seizoen niet meer in actie komt namens Al-Hilal, dat na negen wedstrijden aan kop gaat van de Saudi Pro League. Dat betekent dat de teller van Neymar, die pas vijf duels speelde voor Al-Hilal, voorlopig blijft steken op één doelpunt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.