Neymar staat na zeven maanden en transfer voor rentree bij Brazilië

Reacties

Neymar staat voor zijn eerste wedstrijd in zeven maanden tijd. De Braziliaan kwam nog niet in actie voor zijn nieuwe werkgever Al-Hilal, maar het is inmiddels bevestigd aan Braziliaanse media dat hij deze interlandperiode voor het nationale elftal zal spelen.

Neymar staat na zeven maanden en transfer voor rentree bij Brazilië
© Pro Shots

Op 19 februari liep Neymar een enkelblessure op in de competitiewedstrijd tegen Lille en sindsdien kwam de aanvaller niet meer in actie. Tussendoor maakte hij wel de overstap naar Saoedi-Arabië, waar hij nog wacht op zijn debuut.

Omdat Neymar zolang niet in actie kwam, wordt hij extra nauwlettend gevolgd tijdens het trainingskamp met Brazilië. De schrik was dan ook groot toen Neymar tijdens een trainingspartijtje op zijn arm viel, terwijl die arm al ingetapet was.

Met veel pijn ging Neymar naar binnen, inmiddels is duidelijk dat hij gewoon in actie kan komen tijdens deze interlandperiode. Na het teleurstellende WK in Qatar begint voor Brazilië al de kwalificatieperiode voor het toernooi van 2026. Bolivia en Peru zijn de eerste tegenstanders in de groepsfase. Het Braziliaanse Globo heeft opgevangen dat Neymar zal starten tegen Bolivia.

Za 9 sep. 2023

Wo 13 sep. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.