Neymar in Ligue 1 op eenzame hoogte, Strootman boert beter dan Memphis

Reacties

Op Paris Saint-Germain, en dan in het bijzonder Neymar, staat ook qua salarissen geen maat. De Braziliaan is met afstand de best betaalde speler in Parc des Princes en in de Ligue 1.

Neymar in Ligue 1 op eenzame hoogte, Strootman boert beter dan Memphis
© Pro Shots

Neymar heeft volgens L'Équipe een bruto maandsalaris van ruim drie miljoen euro. Zijn ploeggenoten Kylian Mbappé en Thiago Silva moeten duidelijk met minder genoegen nemen, al is het met respectievelijk 1,9 en 1,5 miljoen euro ook niet op een houtje bijten.

Het lijstje van grootverdieners vertelt ook het verhaal van de almacht van PSG in de Ligue 1. De eerste elf plaatsen worden ingenomen voor een speler in dienst van de Parijse grootmacht. Wissam Ben Yedder is met een bruto maandsalaris van 650 duizend bij AS Monaco goed voor de gedeelde twaalfde plaats.

Opvallend genoeg heeft Kevin Strootman een hoge notering (16). De Oranje-international, die de laatste weken vooral wordt gebruikt om tijd te winnen, heeft bij Olympique Marseille een bruto maandsalaris van 500 duizend euro.

Dat bedrag is hoger dan die van Memphis Depay (420 duizend euro). Maar volgens L'Équipe kan daar verandering in komen aangezien Olympique Lyon en de revaliderende aanvaller onderhandelen over een nieuwe verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.