Never ending story: Real Madrid meldt nieuwe blessure Hazard

Reacties

Eden Hazard kampt met een spierblessure in zijn rechterbovenbeen. Dat heeft Real Madrid woensdag in een statement bevestigd.

Never ending story: Real Madrid meldt nieuwe blessure Hazard
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 0
Real Valladolid
Real Valladolid

De fysieke tegenslag komt voor de Belg op een erg ongelukkig moment. Hij was dinsdag voor het eerst weer in de wedstrijdselectie opgenomen nadat hij hersteld was van een gebroken voet. Hazard sukkelde lang met de gevolgen daarvan, hij kwam dit seizoen ook nog niet in actie.

Zinedine Zidane sprak dinsdag richting de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid nog hoopvol over Hazard: 'Het ziet er de laatste tijd weer goed uit, hij wil weer spelen.' De 29-jarige dribbelaar werd woensdagochtend nog in de Belgische selectie opgenomen door bondscoach Roberto Martínez, ook al had hij nog geen wedstrijdritme. Wel was er na overleg tussen Real Madrid en de Belgische bond het voorbehoud dat Hazard zich alleen mocht melden bij De Rode Duivels als hij in een van de twee komende competitieduels in actie zou komen.

Volgens Spaanse media wordt er door de nieuwe blessure ook direct een streep gezet door zijn oproep voor de nationale ploeg. Hazard staat opnieuw drie tot vijf weken aan de kant, zo is de verwachting. Het debuutseizoen van de voormalige Chelsea-ster werd in Madrid al grotendeels overschaduwd door blessureleed. Dit zou het seizoen van de revanche moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.