Neil Warnock vertrekt na 33 dagen alweer bij Aberdeen

Reacties

Neil Warnock behaalde zaterdagmiddag nog de halve finale van de Schotse beker met Aberdeen. Een uur na de wedstrijd kondigde de interim-manager na 33 dagen bij de club alweer zijn vertrek aan. De Schotten zijn namelijk in een vergevorderd stadium met een opvolger.

Neil Warnock vertrekt na 33 dagen alweer bij Aberdeen
© Pro Shots

De 75-jarige Warnock volgde in het begin van februari Barry Robson op als interim-manager. In de competitie pakte de Engelsman slechts twee punten uit zes wedstrijden. Wel wist Warnock met Aberdeen twee keer te winnen in het bekertoernooi. 

'Ik voelde me vereerd om Aberdeen in deze korte periode te leiden en zo de club de tijd te gunnen om een permanente opvolger te vinden. Het is nogal logisch dat ik liever meer had gewonnen in de competitie, maar ik ben blij met het behalen van de halve finale van de Schotse beker', reageerde hij na de wedstrijd. 

Warnock was in het verleden manger bij vele clubs in het Engelse voetbal. De ervaren coach had onder meer Sheffield United, Leeds United, Crystal Palace, Queens Park Rangers en Middlesbrough onder zijn hoede. Zijn taken worden - tot de definitieve aanstelling van de nieuwe coach - tijdelijk overgenomen door assistent-trainer Peter Leven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Aberdeen
Meer over Aberdeen
Meer N. Warnock
Meer over N. Warnock
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.