Neeskens verschaft duidelijkheid over nageslacht

Johan Neeskens, oud-speler van Barcelona, heeft op zijn eigen website gereageerd op de berichten over de zwaar geblesseerd geraakte John Neeskens Ramirez.

Neeskens verschaft duidelijkheid over nageslacht

Deze jeugdspeler van Villarreal liep zaterdag tijdens een wedstrijd gebroken ribben en een geperforeerde long op. De voetballer is meteen in Zaragoza geopereerd, inmiddels is zijn toestand stabiel. Verschillende binnen - en buitenlandse media reppen al tijden over 'de zoon van Johan Neeskens'.

De Nees heeft deze berichtgeving op zijn eigen website ontkracht. Het afgelopen jaar zijn regelmatig berichten in de pers verschenen over een vermeende zoon van Johan Neeskens die in Spanje voetbalt. De familie Neeskens heeft als reactie dat zij een gezonde zoon, Armand Georges Neeskens, van ruim 18 jaar hebben die bij hen in Istanbul verblijft en bij Galatasaray voetbalt.

Johan Neeskens is met zijn gezin woonachtig in het Turkse Istanbul, waar Neeskens tot voor kort assistent was van Frank Rijkaard bij Galatasaray. Het tweetal is onlangs ontslagen bij de Turkse topclub. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's