'Neem je kind mee naar het werk-dag' bij familie Ibrahimovic in Milaan

Reacties

Zlatan Ibrahimovic is inmiddels 41, Maximilian is zestien, en ze spelen allebei bij AC Milan. Woensdag stonden de twee op het trainingsveld, allebei met hetzelfde hesje aan. Als zoonlief opschiet, zou hij misschien zelfs nog in een officiële wedstrijd samen kunnen spelen met zijn vader. Zlatan heeft nog tot het einde van dit seizoen een contract bij de Rossoneri, en is na een zware knieblessure weer bijna speelklaar.

'Neem je kind mee naar het werk-dag' bij familie Ibrahimovic in Milaan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat samenspelen van vaders en zonen is een zaak van timing, dat kan Zlatan desgevraagd aan de familie Gudjohnsen vragen. In april 1996 was het zo ver dat Eidur Gudjohnson goed genoeg was voor de nationale ploeg van IJsland, waar zijn vader Arnon ook nog in meespeelde. De bondscoach wisselde Arnor voor Eidur. Arnor raakte snel daarna zwaar geblesseerd, waardoor het van samenspelen niet meer kwam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.