Nederlandse wetgeving noopt Aston Villa tot wijziging van shirtsponsor

Reacties

Aston Villa speelt donderdag in een bijzonder shirt tegen Ajax. Tijdens de Conference League-ontmoeting in de Johan Cruijff Arena prijkt de naam van Acorns eenmalig weer op de borst van de bezoekers.

Nederlandse wetgeving noopt Aston Villa tot wijziging van shirtsponsor
Ajax
Ajax
0 - 0
Aston Villa
Aston Villa

Komt Acorns je bekend voor? Dat kan kloppen. De naam van het kinderhospice stond ook in de seizoenen 2008/09 en 2009/10 op het shirt van Aston Villa, dat als eerste Premier League-club zijn shirtsponsoring doneerde aan een goed doel. Inmiddels siert BK8 de shirts van Villa, maar door de Nederlandse wetgeving mag het online casino tegen Ajax niet zichtbaar zijn.

Eerder dit seizoen was dat ook op bezoek bij AZ het geval. Toen speelde Villa met de Aston Villa Foundation op de borst. Tegen Ajax is dat dus Acorns.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldberoemde band
'Aston Villa en Acorns hebben een wereldberoemde band', benadrukte Chris Heck, Business Operations Manager van Aston Villa, op het digitale thuis. 'Tijdens ons vorige bezoek aan Nederland droegen we met trots de Aston Villa Foundation op de voorkant van onze shirts. We zijn verheugd dat we de boodschap van Acorns op een vergelijkbare manier kunnen uitdragen.'

De wedstrijd tussen Ajax en Villa wordt donderdag om 18.45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Volgende week staat op Villa Park de return op het programma. De winnaar van de dubbele ontmoeting plaatst zich voor de kwartfinale van de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.