Nederlandse avonturier (20) tekent bij Japanse club

Reacties

Justin Hubner gaat de wijde wereld in. De twintigjarige verdediger van Wolverhampton Wanderers tekent tot het einde van het seizoen bij Cerezo Osaka.

Nederlandse avonturier (20) tekent bij Japanse club
© Pro Shots

Hubner is een twintigjarige verdediger uit Den Bosch die de jeugdopleiding van FC Den Bosch doorlopen heeft. Wolverhampton nam hem in januari 2020 over en bij die club doorliep hij ook diverse jeugdelftallen. Hubner debuteerde nooit in het eerste elftal, maar zat wel op de bank bij een Premier League-wedstrijd. Ook speelde hij onlangs met Indonesië op de Azië Cup. 

Met Cerezo Osaka wacht het volgende avontuur voor Hubner. Daar gaat hij samenspelen met onder meer Shinji Kagawa (voormalig Manchester United en Borussia Dortmund). 'Ik ben erg blij om bij Cerezo Osaka te spelen. Ik kan niet wachten om alle fans te ontmoeten en ze te laten zien hoe ik speel. Laten we er een geweldig seizoen van maken!', aldus Hubner via de clubkanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Hubner
Meer over J. Hubner
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.