NEC versterkt zich met Van der Doelen

NEC heeft zich versterkt met Björn van der Doelen. De middenvelder, die bij FC Twente niet meer aan spelen toe komt, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door NEC door de Nijmeegse eredivisionist.

NEC versterkt zich met Van der Doelen

NEC's technisch directeur Leen Looyen had vorige week al duidelijk gemaakt dat hij op zoek was naar versterking. 'We gaan nu in elk geval de mogelijkheid onderzoeken of het haalbaar is een of misschien twee spelers te huren. Het zal moeten gaan om échte versterkingen', vertelde hij na opeenvolgende nederlagen tegen RBC Roosendaal en FC Groningen.

Van der Doelen zou het middenveld van NEC kunnen versterken, maar de geboren Brabander ontbeert wedstrijdritme. van der Doelen heeft sinds de komst van coach René Vandereycken haast geen duel meer gespeeld. Dit seizoen stond de 27-jarige middenvelder slechts elf minuten (verspreid over twee duels in augustus) in het veld. Hij staat tot medio 2005 onder contract bij FC Twente.

Komende zondag zou Van der Doelen zijn debuut kunnen maken bij NEC, als PSV op bezoek komt, uitgerekend de ploeg waar hij zijn opleiding volgde. De KNVB moet dan nog wel zijn overgang goedkeuren. NEC op zoek naar versterkingenReageer op het VI.nl Forum

Bekijk hier al onze video's