NEC pikt verdediger Alberto op bij Jong PSV

Reacties

NEC heeft zich versterkt met Jong PSV-verdediger Suently Alberto. De 21-jarige linkspoot heeft in Nijmegen een contract voor drie seizoenen ondertekend.

NEC pikt verdediger Alberto op bij Jong PSV

Alberto - die in het centrum en op links kan spelen - stapte in 2012 over van Sparta Rotterdam naar PSV. Daar debuteerde hij op 10 mei 2015 in het eerste elftal. Een definitieve doorbraak kwam er echter nooit, hij speelde zijn wedstrijden vooral met Jong PSV in de Jupiler League. Nu stapt hij over naar de Nijmeegse degradant.

'Met Suently halen we onze derde linksbenige verdediger binnen die zowel centraal als linksback uit de voeten kan', aldus technisch directeur Remco Oversier van NEC. 'Door zijn komst brengen we de juiste balans in de achterhoede aan en hebben we alle posities in de linie goed bezet. We zijn trots dat ook Suently bewust voor onze plannen kiest, boven een directe stap naar de Eredivisie. Met zijn drie seizoenen in de Jupiler League, zijn wedstrijden bij de nationale teams en het trainen bij het eerste elftal van PSV, brengt hij een goed gevulde rugzak met ervaring mee naar onze mooie club.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.