NEC doet deuren open voor laatste energieboost richting bekerfinale

Reacties

NEC staat voor een beladen weekend. De Nijmegenaren maken zich op voor de bekerfinale tegen Feyenoord. In aanloop naar de eindstrijd gooit de club nog één keer de deuren open voor een energieboost.

NEC doet deuren open voor laatste energieboost richting bekerfinale
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

'Zoveel aandacht als nu hebben we nog nooit gehad', sprak trainer Rogier Meijer verwonderd uit tijdens het persmoment van de club. Daarmee zei hij niets teveel. In Nijmegen is het deze week NEC wat de klok slaat. In groten getale reizen supporters de club achterna naar De Kuip. En als opwarmer voor die wedstrijd is er ook nog een gelegenheid de eigen ploeg een extra steun in de rug te geven.

Zaterdag gooit de club namelijk de deuren van het Goffertstadion open, meldt de club woensdagmiddag. Het is de laatste kans voor de supporters om de formatie van Meijer nog eens te ondersteunen, alvorens de reis naar Rotterdam-Zuid gemaakt zal worden. Om tien uur gaan de hekken open, waarna drie kwartier later de training zal beginnen. Voor supporters nog een laatste kans op het genereren van de energieboost voor de ploeg, die volgens Meijer 'de wedstrijd van hun leven' wacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.