NEC denkt mee met ontevreden Duelund

Reacties

NEC is bereid om Mikkel Duelund deze winter te laten gaan. De 25-jarige middenvelder wordt gehuurd van Dinamo Kiev, maar wil meer aan spelen toekomen en liet onlangs in Deense media weten dat hij het liefst voor 31 januari nog vertrekt bij de Nijmegenaren.

NEC denkt mee met ontevreden Duelund
© Pro Shots

Duelund speelde vorig seizoen ook al op huurbasis in Nijmegen. In deze jaargang begon hij als basisspeler, maar de Deen raakte zijn plek ook al snel kwijt. Oussama Tannane en Magnus Mattsson krijgen de voorkeur. Dat Tannane nu drie wedstrijden moet missen vanwege een schorsing verandert niets aan de wens van Duelund. 'Dit speelt al langer', geeft technisch directeur Carlos Aalbers van NEC aan.

'Het gaat erom wat voor perspectief Mikkel hier heeft', vervolgt Aalbers. 'Vorig jaar heeft hij 874 minuten gemaakt en vooral in de tweede seizoenshelft speelde hij weinig. Nu moet hij het de afgelopen maanden doen met invalbeurten. Een huurspeler komt normaal gesproken om te voetballen, dan is de vraag vanuit zijn kant logisch. We kijken ernaar en als er iets concreets komt, meldt hij zich bij ons. Wij zijn bereid om mee te denken en doen dat samen met Dinamo Kiev.'

Lees op VI PRO meer over de transferwinter bij NEC, die vooral in het teken staat van contractverlengingen en een eventueel buitenkansje.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.