Napoli-voorzitter gaat ouderwets los over Benzema, Di María en Falcao

Reacties

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft vrijdag op geheel eigen wijze een rondje langs de geruchten rond zijn club gedaan. De extraverte Italiaan nam daarbij, zoals gewoonlijk, geen blad voor de mond.

Napoli-voorzitter gaat ouderwets los over Benzema, Di María en Falcao

Radio Kiss Kiss Napoli daagde De Laurentiis uit voor een potje waar of niet waar. 'Goed idee', reageerde de 69-jarige Italiaan. De eerste vraag ging over Ángel Di María en Karim Benzema, de twee spelers die de laatste dagen hardnekkig in verband worden gebracht met een transfer naar Napoli.

'Totale onzin. Ik ben daar erg verrast door, want de journalist van Corriere dello Sport die dit schreef is erg ervaren. Waarom zou ik deze twee - met alle respect - oude mannen willen vastleggen? Dat nieuws is belachelijk. Ik hoef de fans niet te pleasen. Ik heb respect voor ze, maar ze moeten rustig blijven en ons het werk laten doen.'

'Youssouf Sabaly? Niet waar. Die is geblesseerd, hoe kan ik nu iemand aantrekken die geblesseerd is? Danilo D'Ambrosio? Niet waar. Die komt niet. Radamel Falcao? Niet waar. Die scoort nooit meer, het is fake news', sneert hij naar de Colombiaanse spits.

Over Edinson Cavani is De Laurentiis wel enthousiast. 'Hij is briljant, maar ik denk niet dat hij zijn salaris wil halveren. Hij verdient twintig miljoen bruto. Als hij me zou bellen en zou zeggen dat hij de helft van zijn salaris wil opgeven, zou dat geweldig zijn. Maar we hebben absoluut geen deal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.