Napoli, Tottenham of Newcastle: 'Osimhen gaat 80 miljoen opleveren'

Reacties

Lille-spits Victor Osimhen heeft de clubs voor het uitkiezen. De 21-jarige Nigeriaan heeft een uitstekend eerste seizoen in de Ligue 1 achter de rug en kan een mooie stap maken.

Napoli, Tottenham of Newcastle: 'Osimhen gaat 80 miljoen opleveren'
© Pro Shots

Lille-eigenaar Gerard Lopez deed zondag een boekje open over de toekomst van Osimhen. 'We hebben meerdere aanbiedingen voor hem binnen gekregen. In januari hebben we een bod uit Engeland en Spanje afgewezen en ook nu zijn er weer veel geïnteresseerde clubs. We hebben uit drie verschillende competities al een bod op Osimhen ontvangen', aldus Lopez tegenover Sportsmail.

De Fransen ontvingen afgelopen zomer een astronomisch bedrag voor Nicolas Pépé. Arsenal betaalde tachtig miljoen euro voor de Ivoriaan en Lopez verlangt een zelfde soort bedrag voor Osimhen, die dit seizoen goed was voor achttien treffers in 38 officiële duels. 'Dat zijn geen verkoperspraatjes. Vorig jaar geloofde ook niemand me, toen ik zei dat er interesse was voor Pépé. Geloof me: met Osimhen is het nu hetzelfde. De bedragen die ik voorbij zie komen, komen aardig overeen met wat er voor Osimhen geboden is.'

Zaakwaarnemer Ariyo Igbayilola van Osimhem meldde eerder dat Napoli zeer serieuze interesse heeft voor zijn cliënt. 'Zij zijn momenteel de enige club die echt honderd procent voor Victor gaat. We hebben ook met Newcastle en met José Mourinho van Tottenham Hotspur gepraat, maar we hebben hem gezegd dat als hij Victor wil, Harry Kane moet vertrekken. Victor heeft een club nodig waar hij elke week kan spelen.'

Volgens Italiaanse media wil Napoli aanvaller Adam Ounas in de deal betrekken en zo de prijs drukken tot maximaal zestig miljoen euro. De verwachtig is dat Arek Milik zal vertrekken bij de club uit Napels.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.