Napoli laat diverse kansen onbenut tegen Fiorentina

Het is Napoli niet gelukt zich voor eigen publiek te ontdoen van Fiorentina. In het Stadio San Paolo kwam de nummer twee van de Serie A niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Ook clubtopscorer Edinson Cavani (foto) kon geen verschil maken in het saaie duel.

Napoli laat diverse kansen onbenut tegen Fiorentina

Napoli zette vanaf minuut één druk op de goal van Fiorentina, maar de thuisclub had moeite met de afwerking. Veel kansen eindigden naast de goal van doelman Artur Boruc.

Napoli staat na de remise op drie punten achterstand van koploper AC Milan. De Milanezen kunnen de voorsprong morgen vergroten naar zes punten, als ze winnen van Lecce. Voor Napoli kwam er een einde aan een reeks van vijf overwinningen voor eigen publiek.

Fiorentina wacht nog steeds op zijn eerste uitzege van dit seizoen. In tien competitiewedstrijden verloor Viola vijf keer en speelde het vijf keer gelijk. Fiorentina staat momenteel tiende, maar kan morgen, als de overige wedstrijden van de Serie A worden gespeeld, een flink stuk zakken op de ranglijst. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's