Nakayama gaat na vertrek bij PEC Zwolle op promotiejacht

Reacties

Yuta Nakayama heeft een nieuwe club gevonden. De bij PEC Zwolle vertrokken verdediger gaat aan de slag bij Huddersfield Town. Hij heeft voor twee jaar getekend.

Nakayama gaat na vertrek bij PEC Zwolle op promotiejacht
© Pro Shots

'We zijn absoluut verheugd om Yuta te verwelkomen', reageert directeur Leigh Bromby. 'Yuta heeft zich op internationaal niveau weten te vestigen en heeft consistent gepresteerd in de Eredivisie, een van Europa's topcompetities. Hij is zeer bekwaam in balbezit en zal een grote toevoeging zijn voor hoe we onze aanvallen opbouwen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PEC zegde het aflopende contract van Nakayama eind maart formeel op. De 25-jarige Japanner vertrekt nu dus transfervrij naar Huddersfield, dat vorig seizoen op de derde plaats eindigde in het Championship en in de finale van de play-offs verloor van Nottingham Forest.

Nakayama, zestienvoudig international, maakte in de winter van 2019 de overstap van Kashiwa Reysol naar PEC. In dienst van De Blauwvingers kwam hij tot 83 wedstrijden. Nakayama, die ook werd gelinkt aan clubs als Genoa, Bologna en Górnik Zabrze, is de vijfde zomeraanwinst voor Huddersfield.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.