Nainggolan stelt zijn mening over 'overdrijvende' Lang bij

Reacties

Radja Nainggolan was geen groot fan van Noa Lang, maar de ervaren middenvelder van Antwerp FC heeft zijn mening bijgesteld.

Nainggolan stelt zijn mening over 'overdrijvende' Lang bij
© Pro Shots

Nainggolan was begin december zeer uitgesproken over Lang en zijn maniertjes. 'Hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan', zei de Belgische oud-international over de Oranje-aanvaller van Club Brugge.

Een maand later nuanceert Nainggolan zijn woorden. 'Ik had geen kwade opzet', zegt hij in Het Laatste Nieuws over zijn verwijten aan het adres van de Nederlandse aanvaller. Een interview van Lang en diens vader deed zijn beeld kantelen.

'Als je hem niet kent en je ziet hem telkens zijn hand voor zijn mond houden bij zijn vieringen, dan denk je: Wat doet die allemaal?', aldus Nainggolan. 'Hij is zo'n goede voetballer, maar het is een beetje overdreven. Maar als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.'

De 33-jarige middenvelder, die zelf ook vaak genoeg onderwerp van gesprek was vanwege zijn gedrag, herkent het uitgesproken karakter van Lang. 'Ik ben eveneens iemand die alles zegt wat hij denkt. Dat ik ook sommige zaken gedaan heb die niet altijd even goed waren? Tuurlijk, maar daar heb ik ook voor betaald.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.