Nainggolan rondt sensationele terugkeer naar België af

Reacties

Radja Nainggolan (33) heeft zijn verrassende terugkeer naar België afgerond. De in Antwerpen geboren middenvelder heeft voor twee jaar getekend bij Antwerp FC, dat eerder ook Viktor Fischer al aantrok

Nainggolan rondt sensationele terugkeer naar België af
© Pro Shots

Daarmee zorgt Antwerp voor een behoorlijke transferstunt, want Nainggolan had naar verluidt ook aanbiedingen van Besiktas en Cagliari op zak nadat zijn contract bij Internazionale onlangs werd ontbonden. Volgens Belgische media betaalt Antwerp de dertigvoudig international dan ook een riant salaris van twee miljoen euro, een hoog bedrag voor Belgische begrippen.

Zeventien jaar na zijn vertrek uit België staat Nainggolan nu dan eindelijk voor zijn debuut in de Jupiler Pro League. Als jeugdspeler van Germinal Beerschot, historisch gezien de rivaal van Antwerp, maakte De Ninja in 2004 de overstap naar Piacenza. Sindsdien speelde Nainggolan louter in Italië en kwam hij tot 367 duels in de Serie A (48 goals) voor Cagliari, AS Roma en Inter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.