NAC wil ook jongeling Bonevacia van Ajax huren

Na Florian Jozefzoon (20) is NAC Breda ook bezig Roly Bonevacia te huren van Ajax. De negentienjarige verdedigende middenvelder uit Lelystad maakte dit seizoen al zijn competitiedebuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers; op 14 augustus vorig jaar tegen Vitesse (4-2) had hij zelfs een basisplaats.

NAC wil ook jongeling Bonevacia van Ajax huren

Daarna kwam Bonevacia niet meer aan spelen toe. De technische leiding van Ajax zou wel willen meewerken aan een verhuur van het talent, omdat hij in Breda komend seizoen meer speeltijd zal krijgen.

NAC legde eerder al de transfervrije Jordy Buijs (De Graafschap) en Eric Botteghin (FC Zwolle) vast. Ook slaagde de directie erin het aflopende contract van Tim Gillissen (28) met drie jaar te verlengen.

'Daar straalt vertrouwen uit, omdat de club vanaf het begin van de onderhandelingen meteen aangaf voor drie jaar te willen verlengen', aldus Gillissen, die in de zomer van 2007 overkwam van Go Ahead Eagles.

'De financiële problemen van de club zijn bekend, maar ik weet ook dat er achter de schermen keihard wordt gewerkt om de toekomst van de club veilig te stellen. Ik heb vanaf de eerste dag al een speciale band met NAC gehad. Ik ben er trots op dat ik ook de komende jaren hier kan spelen.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's