NAC op zoek naar oplossing voor structureel capaciteitsprobleem

Reacties

NAC Breda is sneller dan ooit de grens van 10 duizend seizoenkaarten gepasseerd. Algemeen directeur Justin Goetzee laat deze week in Voetbal International weten dat de club uit Breda druk bezig is om het structurele capaciteitsprobleem op te lossen.

NAC op zoek naar oplossing voor structureel capaciteitsprobleem

Duidelijk is dat het Rat Verlegh Stadion na de zomer weer elke week vol zit met 19 duizend supporters. 'We zijn druk bezig een oplossing te vinden voor het structurele capaciteitsprobleem', zegt Goetzee in gesprek met VI.

'Alleen ligt dat niet zo eenvoudig', gaat Goetzee verder. 'Permanente uitbouw is duur, terwijl je bij het neerzetten van noodtribunes met strenge veiligheidseisen zit. Misschien moet je op lange termijn denken aan verhuizing van het stadion. Wat vaststaat: NAC is razend populair.'

Al meer dan 10 duizend supporters hebben nu al beslag gelegd op een seizoenkaart voor 2018/19. Dit aantal is tweeënhalve week nadat de verlengperiode van start ging bereikt. De verkoop voor niet-seizoenkaarthouders is überhaupt nog niet begonnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.