NAC houdt contacten warm en denkt wéér aan hereniging met Bayram

Reacties

NAC Breda is bezig aan een teleurstellend seizoen, maar durft daar al overheen te kijken. Volgens meerdere bronnen heeft de club namelijk nog altijd concrete interesse in de komst van Ömer Bayram (32).

NAC houdt contacten warm en denkt wéér aan hereniging met Bayram

In Bayram was afgelopen winter al interesse. 'Destijds was de timing niet goed', vertelt Bayram in een uitgebreid interview met VI. Met name commissaris technische zaken Pierre van Hooijdonk heeft echter de lijnen warm gehouden, terwijl inmiddels ook technisch directeur Peter Maas weer toenadering gezocht zou hebben. 'Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik af zou willen sluiten bij NAC.'

Bayram is momenteel contractspeler van het Turkse Eyüpspor, waarmee hij op het punt staat te promoveren naar de Süper Lig. De afgelopen twaalf seizoenen speelde de linkervleugelspeler in Turkije, waar hij landskampioen werd met Galatasaray, meerdere bekers won en de nationale ploeg haalde (tien interlands). Met een aflopend contract lijkt de weg echter open voor een terugkeer.

NAC zou de selectie voor komend seizoen weer een lokale smoel wil geven. Bayram, geboren in volksbuurt Brabantpark, zou zijn transfervrije status dolgraag inwisselen voor een terugkeer in het Rat Verlegh Stadion. 'Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken: Galatasaray was een droom, maar afsluiten bij NAC ook. Ik heb de top gehaald, nu wil ik wat teruggeven.'

Overigens heeft NAC nog geen trainer voor volgend seizoen. Jean-Paul van Gastel heeft de clubleiding te kennen gegeven te zullen vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.