NAC Breda verlengt contract clubicoon Lokhoff niet

Reacties

Ton Lokhoff gaat niet met NAC Breda de Eredivisie in. 'Mister NAC' was als assistent-trainer actief bij het eerste elftal, maar er is besloten zijn contract niet te verlengen.

NAC Breda verlengt contract clubicoon Lokhoff niet
© Pro Shots

NAC geeft aan dat het 'andere keuzes' moet maken binnen de technische staf met de komst van Carl Hoefkens als nieuwe hoofdtrainer. In een persoonlijk gesprek tussen technisch directeur Peter Maas en Lokhoff is hem medegedeeld dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Uit respect voor zijn staat van dienst is allereerst met Ton Lokhoff zelf gesproken', schrijft de club in een verklaring op de website. 'De club is hem, een onmiskenbaar icoon van de club, veel dank verschuldigd. Hij heeft vele rollen vervuld binnen NAC, waar hij als speler groot werd. Na het beëindigen van zijn carrière als voetballer was hij onder meer technisch directeur, hoofdtrainer en assistent-trainer.'

Lokhoff heeft van de club een seizoenkaart voor het leven ontvangen. 'De directie en het bestuur van NAC hopen "Mister NAC" nog vaak te mogen verwelkomen in het Rat Verlegh Stadion.' Lokhoff speelde in het verleden 159 duels voor NAC en werd later hoofdtrainer van de club. Daarnaast kwam Lokhoff tweemaal uit voor het Nederlands elftal.

Met de overige leden van de technische staf van NAC worden nog gesprekken gevoerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.