NAC Breda informeert naar voormalig aanvoerder voor comeback

Reacties

Menno Koch (29) keert mogelijk terug op de Nederlandse velden. De ervaren verdediger is transfervrij, nadat zijn contract bij de Bulgaarse topclub CSKA Sofia afliep. NAC Breda polste de routinier voor een rentree bij de club, bevestigt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli.

NAC Breda informeert naar voormalig aanvoerder voor comeback
© Pro Shots

De promovendus is op zoek naar een rechter centrale verdediger, omdat de huidige aanvoerder Cuco Martina zijn contract nog niet verlengd heeft. Martina droeg de afgelopen anderhalf jaar de aanvoerdersband bij NAC en promoveerde met de club, maar er is nog geen duidelijkheid of hij langer in het Rat Verlegh Stadion actief blijft.

Zelf zou Martina graag in Breda actief blijven, sprak de verdediger na de promotie uit. NAC schaakt echter op meerdere borden en zou twijfelen aan de houdbaarheid van de geestelijk leider van de selectie, die in september alweer 35 jaar wordt. Hoewel er door een langer verblijf van Martina nog geen streep is gezet, is de club druk bezig zijn positie in te vullen.

Koch zou aan de profielschets voor die positie kunnen voldoen. De verdediger, die via de jeugdopleiding van PSV doorbrak in het betaalde voetbal, was al twee keer actief in Breda en droeg in zijn tweede periode zelfs al de aanvoerdersband. NAC informeerde bij de entourage van Koch of de verdediger open zou staan voor een terugkeer in het Rat Verlegh Stadion.

Koch zou welwillend tegenover een stap naar de Eredivisie staan en koestert nog altijd warme gevoelens voor NAC. Ondertussen is hij, na drie seizoenen in Bulgarije, ook aan het kijken naar een nieuw buitenlands avontuur. Daarmee zou er na KAS Eupen en CSKA een derde club buiten Nederland aan zijn curriculum vitae toegevoegd kunnen worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.