Naam Senesi valt in Italië als mogelijke Koulibaly-opvolger

Reacties

Napoli houdt rekening met een zomers vertrek van Kalidou Koulibaly en is op zoek naar een mogelijke opvolger voor de beresterke Senegalees. In die zoektocht valt nu de naam van Marcos Senesi: volgens La Gazzetta dello Sport heeft Napoli zich al gemeld bij Feyenoord.

Naam Senesi valt in Italië als mogelijke Koulibaly-opvolger
© Pro Shots

De 29-jarige Koulibaly staat eigenlijk al jaren op de nominatie om naar een topclub te gaan, maar mede door de hoge vraagprijs waar Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis stug aan volhield, kwam het er nog niet van. Aankomende zomer lijkt een transfer dan toch in de maak. Beweerd wordt dat de vraagprijs is verlaagd en dat de topclubs uit Manchester en Paris Saint-Germain willen toeslaan.

Napoli wil zich alvast voorbereiden op een mogelijke scheiding en is daarom op zoek naar spelers die Koulibaly zouden kunnen opvolgen. La Gazzetta dello Sport claimt nu dat Senesi een belangrijke kandidaat is. Technisch directeur Cristiano Giuntoli heeft volgens de roze sportkrant al contact opgenomen met Feyenoord om de belangstelling kenbaar te maken.

Senesi (23) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord en heeft nog een contract tot medio 2023. Hij is een van de spelers, zo niet dé speler, met de hoogste transferwaarde. Er wordt in de Italiaanse berichtgeving niets gezegd over een mogelijke vraagprijs of een bedrag dat Napoli bereid is om te betalen voor de Argentijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.